Reviews

 

Bij Mind & Body Balance stel ik tevredenheid bovenaan en ik  hoor dan ook graag hoe je je afspraak hebt ervaren. Als je mij feedback geeft kan ik, indien nodig, de kwaliteit van mijn werk en mijn professionaliteit verbeteren.

Feedback en rating kun je hier op de website geven of je kunt mijn Google- en Facebook-pagina bezoeken via onderstaande links:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Paulus
9 dagen geleden

Van de zomer in contact gekomen met Julia, na vaststelling van een burn out.
Gelijk vanaf binnenkomst en een korte professionele intake was er een klik en was ik bij haar direct op mijn gemak.
Sindsdien iedere maand een heerlijke ontspannen massage.
Gewoon lekker anderhalf uur genieten, spieren soepel maken en werken aan mijn bloeddoorstroming.
Echt een aanrader, en zeker voor de prijs/kwaliteit verhouding zal ik het iedereen aanraden.
Morgen weer een afspraak en ik kijk daar echt weer naar uit.
X Paulus

Fleur
13 dagen geleden

Super lieve en warme vrouw. Luistert precies naar wat je wilt en doet enkel waar jij je fijn bij voelt. Echt een aanrader voor iedereen.

Judith
20 dagen geleden

Al een jaar iedere maand een massage, wat een luxe! En nog steeds zeer tevreden, er is alle aandacht voor je en geen gehaast. Kortom: ik blijf voorlopig klant.

Grady
een maand geleden

Een hele fijne en vooral goeie massage steeds keer op keer. Je wordt vriendelijk en altijd vrolijk ontvangen en gaat altijd vrolijk en ontspannen weer weg. Ze is zeker een hele dikke aanraderšŸ˜

Linda
6 maanden geleden

Super tevreden! Julia luistert naar al je wensen en geeft altijd een behandeling op maat. Tijdens de 2e behandeling heeft ze zelfs onthouden wat ik de vorige keer fijn vond! Ik kom maandelijks langs en kan het iedereen aanraden!

Ruud
7 maanden geleden

Julia komt in balans over en is een energieke vrouw. Tijdens de massage is ze rustig. Ze past zich aan de wensen van de klant aan. Ze voelt goed aan hoe je in je vel zit en heeft een fijne touche. Ook de achtergrondmuziek mag je desgewenst zelf uitkiezen. Prijs/kwaliteit-verhouding is prima wat mij betreft. (Translated by Google) Julia comes across in balance and is an energetic woman. She is calm during the massage. She adapts to the wishes of the customer. She feels good about how you feel and has a nice touch. You can also choose the background music yourself if you wish. Value for money is good in my opinion.

Klaas
8 maanden geleden

Een goede sfeer en aandacht voor de client geen gehaast neemt de tijd voor de behandeling.

Ans Haxe
9 maanden geleden

ik kom met een moe en stijf lijf bij Julia en ga uitgerust en soepel naar huis je voelt je heel veilig bij haar en ik ben van plan om een keer in demaand bij haar terug te kome

Robert van Beuningen
10 maanden geleden

Hoi Julia wil je even bedanken voor de geweldige massage van je voel me helemaal ontspannen ,tot de volgende keer groetjes Robert

Jan Jille
10 maanden geleden

Ik heb een heel fijne ontspannende massage gehad en voelde meteen resultaat. Julia is heel aardig en professioneel met veel aandacht voor de klant. Het is zeker een aanrader!

Rating: 4.75 sterren
16 stemmen