Reviews

 

Bij Mind & Body Balance stel ik tevredenheid bovenaan en ik  hoor dan ook graag hoe je je afspraak hebt ervaren. Als je mij feedback geeft kan ik, indien nodig, de kwaliteit van mijn werk en mijn professionaliteit verbeteren.

Feedback en rating kun je hier op de website geven of je kunt mijn Google- en Facebook-pagina bezoeken via onderstaande links:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Mary van den Brom
5 maanden geleden

Net een ontspanningsmassage van 90 minuten gehad van Julia. Ik ben van top tot teen letterlijk in de watten gelegd. Het was zo heerlijk en wat een lieve inlevende dame is Julia. Tot snel en dankjewel 🙏

Jacqueline
10 maanden geleden

Even een Relaxed momentje (ontspannende lichaamsmassage) voor mijzelf gehad 🥰

Sfeervolle locatie met een ontspannend muziekje 🎶

Julia is erg vriendelijk, zij luistert goed naar wat jij te zeggen hebt over jou lichaam! Julia weet de bron van jou “eventuele” klachten te achterhalen.

Een heerlijke ontspannende lichaams massage gekregen, afwisselend met hotstones, zo heerlijk, zo relaxed en ontspannend.
Ik ben in tijden niet zo ontspannen geweest.
Het is dus echt een aanrader en ik kom hier op zeker op korte termijn weer terug 😊

Juliëtte
11 maanden geleden

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik hier ben geweest. Was echt heel erg fijn. Eerdere massages gehad hier en daar maar dit vond ik de beste. Hele fijne muziek, fijne temperatuur, ik voel mij heel professioneel behandeld. Julia is erg vriendelijk, oprecht en geïnteresseerd. Kijk met plezier uit naar de volgende afspraak!

Claudia
een jaar geleden

Bij Julia is het werkelijk ontspannen en genieten. Ik kijk elke keer weer uit naar m'n volgende massage. Beste stap die ik het afgelopen jaar voor mezelf heb gezet!

Ron Veldhuizen
een jaar geleden

Zeer goede massage.
Zeer vriendelijk personeel.
En uniek je mag je eigen muziek uitkiezen.

Paulus
2 jaar geleden

Van de zomer in contact gekomen met Julia, na vaststelling van een burn out.
Gelijk vanaf binnenkomst en een korte professionele intake was er een klik en was ik bij haar direct op mijn gemak.
Sindsdien iedere maand een heerlijke ontspannen massage.
Gewoon lekker anderhalf uur genieten, spieren soepel maken en werken aan mijn bloeddoorstroming.
Echt een aanrader, en zeker voor de prijs/kwaliteit verhouding zal ik het iedereen aanraden.
Morgen weer een afspraak en ik kijk daar echt weer naar uit.
X Paulus

Fleur
2 jaar geleden

Super lieve en warme vrouw. Luistert precies naar wat je wilt en doet enkel waar jij je fijn bij voelt. Echt een aanrader voor iedereen.

Judith
2 jaar geleden

Al een jaar iedere maand een massage, wat een luxe! En nog steeds zeer tevreden, er is alle aandacht voor je en geen gehaast. Kortom: ik blijf voorlopig klant.

Grady
2 jaar geleden

Een hele fijne en vooral goeie massage steeds keer op keer. Je wordt vriendelijk en altijd vrolijk ontvangen en gaat altijd vrolijk en ontspannen weer weg. Ze is zeker een hele dikke aanrader😁

Linda
2 jaar geleden

Super tevreden! Julia luistert naar al je wensen en geeft altijd een behandeling op maat. Tijdens de 2e behandeling heeft ze zelfs onthouden wat ik de vorige keer fijn vond! Ik kom maandelijks langs en kan het iedereen aanraden!

Rating: 4.75 sterren
16 stemmen