Reviews

 

Bij Mind & Body Balance stel ik tevredenheid bovenaan en ik  hoor dan ook graag hoe je je afspraak hebt ervaren. Als je mij feedback geeft kan ik, indien nodig, de kwaliteit van mijn werk en mijn professionaliteit verbeteren.

Feedback en rating kun je hier op de website geven of je kunt mijn Google- en Facebook-pagina bezoeken via onderstaande links:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Claudia
6 dagen geleden

Bij Julia is het werkelijk ontspannen en genieten. Ik kijk elke keer weer uit naar m'n volgende massage. Beste stap die ik het afgelopen jaar voor mezelf heb gezet!

Ron Veldhuizen
een maand geleden

Zeer goede massage.
Zeer vriendelijk personeel.
En uniek je mag je eigen muziek uitkiezen.

Paulus
4 maanden geleden

Van de zomer in contact gekomen met Julia, na vaststelling van een burn out.
Gelijk vanaf binnenkomst en een korte professionele intake was er een klik en was ik bij haar direct op mijn gemak.
Sindsdien iedere maand een heerlijke ontspannen massage.
Gewoon lekker anderhalf uur genieten, spieren soepel maken en werken aan mijn bloeddoorstroming.
Echt een aanrader, en zeker voor de prijs/kwaliteit verhouding zal ik het iedereen aanraden.
Morgen weer een afspraak en ik kijk daar echt weer naar uit.
X Paulus

Fleur
4 maanden geleden

Super lieve en warme vrouw. Luistert precies naar wat je wilt en doet enkel waar jij je fijn bij voelt. Echt een aanrader voor iedereen.

Judith
5 maanden geleden

Al een jaar iedere maand een massage, wat een luxe! En nog steeds zeer tevreden, er is alle aandacht voor je en geen gehaast. Kortom: ik blijf voorlopig klant.

Grady
5 maanden geleden

Een hele fijne en vooral goeie massage steeds keer op keer. Je wordt vriendelijk en altijd vrolijk ontvangen en gaat altijd vrolijk en ontspannen weer weg. Ze is zeker een hele dikke aanraderšŸ˜

Linda
10 maanden geleden

Super tevreden! Julia luistert naar al je wensen en geeft altijd een behandeling op maat. Tijdens de 2e behandeling heeft ze zelfs onthouden wat ik de vorige keer fijn vond! Ik kom maandelijks langs en kan het iedereen aanraden!

Ruud
een jaar geleden

Julia komt in balans over en is een energieke vrouw. Tijdens de massage is ze rustig. Ze past zich aan de wensen van de klant aan. Ze voelt goed aan hoe je in je vel zit en heeft een fijne touche. Ook de achtergrondmuziek mag je desgewenst zelf uitkiezen. Prijs/kwaliteit-verhouding is prima wat mij betreft. (Translated by Google) Julia comes across in balance and is an energetic woman. She is calm during the massage. She adapts to the wishes of the customer. She feels good about how you feel and has a nice touch. You can also choose the background music yourself if you wish. Value for money is good in my opinion.

Klaas
een jaar geleden

Een goede sfeer en aandacht voor de client geen gehaast neemt de tijd voor de behandeling.

Ans Haxe
een jaar geleden

ik kom met een moe en stijf lijf bij Julia en ga uitgerust en soepel naar huis je voelt je heel veilig bij haar en ik ben van plan om een keer in demaand bij haar terug te kome

Rating: 4.75 sterren
16 stemmen