Bij Mind & Body Balance stel ik tevredenheid bovenaan en ik  hoor dan ook graag hoe je je afspraak hebt ervaren. Als je mij feedback geeft kan ik, indien nodig, de kwaliteit van mijn werk en mijn professionaliteit verbeteren.

         Feedback en rating kun je hier op de website geven of je kunt mijn Google- en Facebook-pagina bezoeken via onderstaande links:

 

Reactie plaatsen

Reacties

Linda
15 dagen geleden

Super tevreden! Julia luistert naar al je wensen en geeft altijd een behandeling op maat. Tijdens de 2e behandeling heeft ze zelfs onthouden wat ik de vorige keer fijn vond! Ik kom maandelijks langs en kan het iedereen aanraden!

Ruud
2 maanden geleden

Julia komt in balans over en is een energieke vrouw. Tijdens de massage is ze rustig. Ze past zich aan de wensen van de klant aan. Ze voelt goed aan hoe je in je vel zit en heeft een fijne touche. Ook de achtergrondmuziek mag je desgewenst zelf uitkiezen. Prijs/kwaliteit-verhouding is prima wat mij betreft. (Translated by Google) Julia comes across in balance and is an energetic woman. She is calm during the massage. She adapts to the wishes of the customer. She feels good about how you feel and has a nice touch. You can also choose the background music yourself if you wish. Value for money is good in my opinion.

Klaas
3 maanden geleden

Een goede sfeer en aandacht voor de client geen gehaast neemt de tijd voor de behandeling.

Ans Haxe
4 maanden geleden

ik kom met een moe en stijf lijf bij Julia en ga uitgerust en soepel naar huis je voelt je heel veilig bij haar en ik ben van plan om een keer in demaand bij haar terug te kome

Robert van Beuningen
5 maanden geleden

Hoi Julia wil je even bedanken voor de geweldige massage van je voel me helemaal ontspannen ,tot de volgende keer groetjes Robert

Jan Jille
5 maanden geleden

Ik heb een heel fijne ontspannende massage gehad en voelde meteen resultaat. Julia is heel aardig en professioneel met veel aandacht voor de klant. Het is zeker een aanrader!

Maik
7 maanden geleden

Voelde me na afloop als herboren. Zeker een aanrader!

Robin
7 maanden geleden

Heerlijke massage, dit smaakt naar meer!

Maria
7 maanden geleden

Ik heb een lekkere ontspannende gehad met veel persoonlijke aandacht. Helemaal top!

Judith
een jaar geleden

Inderdaad een andere massage dan anders. Niet zozeer de massage an sich, maar wel de tijd en zorg die er aan je besteed wordt. Julia is betrokken, eerlijk en empatisch. Een absolute aanrader om bij haar een behandeling in te plannen. Een nadeel; het is verslavend :)

Rating: 4.7142857142857 sterren
14 stemmen