Voetmassage

 

     Een voetmassage geeft ontspanning, niet alleen in je voeten, maar in het hele lichaam. Het zorgt voor een goede doorbloeding en het stimuleert de energiestromen in het lichaam, geeft je rust en laat je zelfs stilstaan ​​bij jezelf. Een voetmassage kan verzachting en weldaad geven bij symptomen als: spanning, hoofdpijn, slapeloosheid, pijnlijke vermoeide voeten, vochtophoping in de voeten van benen, verkrampte en gespannen voeten, koude voeten en benen. Maar ook zonder klachten zorgt een voetmassage voor totale ontspanning.

    De voetmassage word ontspannend gegeven met lichte druk op de onderkant en de bovenkant van de voeten. Met de duim worden verschillende punten van de voet bij langs gegaan. De ervaring leert dat mensen een ontspannend gevoel hebben na de massage en zich weer kunnen "aarden" na de massage en hierdoor zich weer beter verbonden voelen met de grond onder de voeten. 

       In de massagepraktijk bied ik twee tijdsvariaties aan van de voetmassage:  25 minuten en 60 minuten. Bij de korte behandeling worden alleen de voeten gemasseerd. Daarnaast is er een uitgebreide behandeling van 60 minuten waarbij ook de achillespees en onderbeen worden meegenomen. Klik hier voor meer informatie.