Bindweefselmassage en cupping gezicht

 

Bindweefsel is elastisch weefsel onder de huid en is verantwoordelijk voor de aanmaak van o.a. collagene vezels en elastische vezels. Naarmate we ouder worden, gaat de kwaliteit van ons bindweefsel achteruit en nemen de belangrijkste functies af.  

Kort gezegd: ouder bindweefsel maakt minder collageen en elastine aan, waardoor de huid slapper wordt. 

Met een bindweefselmassage wordt de doorbloeding geactiveerd en stimuleer je het bindweefsel om beter te gaan functioneren en ziet er gezonder uit. 

Een bindweefselmassage kan zeer effectief zijn om de verslapte huid van het gezicht en de hals te verstevigen, fijne rimpels en lijntjes te verzachten en de huid daardoor haar glans terug te geven. Daarnaast is de huid dankzij de betere doorbloeding beter in staat om de werkstoffen uit verzorgingsproducten op te nemen. 

Om een optimaal resultaat te krijgen, combineer ik de bindweefselmassage met gezicht cupping. Dit is een intensieve massage uit de traditionele geneeswijze,  gebruikt om fijne lijntjes en rimpels te verminderen. Er worden siliconen cups gebruikt, waardoor de aanmaak van collageen en elastine wordt gestimuleerd en de poriën diep worden gereinigd.

Bij Mind & Body Balance Massagepraktijk Nieuwegein bied ik 2 varianten van de gezichtsbindweefselmassage aan:

  • Behandeling van 30 minuten. Het gezicht wordt gereinigd, de bindweefselmassage en de cupping wordt uitgevoerd met of zonder tussenstof.
  • Behandeling van 45 minuten.  Na de bindweefselmassage en cupping wordt het gezicht nogmaals gereinigd en worden een anti-aging serum, gezichtscreme en oogcreme aangebracht. Door de intensieve behandeling worden deze producten veel beter opgenomen in de huid. 

Klik hier voor meer informatie.

Hoewel een bindweefselmassage een instant effect heeft in de vorm van een gezonde en blozende huid, wordt voor een optimaal resultaat een kuur van meerdere behandelingen aangeraden.

Voor meer informatie over huidverbetering, anti-aging en de juiste thuisverzorging kan je terecht bij Loraine van Perfect Skin Studio. Een afspraak is de maken via www.perfectskinstudio.nl of 030-7850592. Je krijgt een productadvies op maat en er is een mogelijkheid om een gratis intake te boeken.