Hallo, ik ben Julia!

 

Welkom bij mijn praktijk. Ik ben Julia Kosnitz en mijn persoonlijke doel is om je te raken. Iedereen verdient ontspanning en oprechte aandacht. Als je je regelmatig laat masseren of energetisch laat behandelen, ontstaat er een goede balans tussen lichaam en geest en ga je beter in je vel zitten!

Ik heb economie gestudeerd, maar eigenlijk wilde sinds ik een jong meisje was al masseuse zijn. Op een dag dacht ik: het is tijd voor een verandering!  Dus ik ben terug naar school gegaan. Na het behalen van mijn diploma bij Myos ben ik gestart met mijn eigen massagepraktijk voor behandelingen bij mensen aan huis. Kort daarna heb ik besloten mijn eigen praktijk te openen, het is belangrijk om de opleidingen ook in praktijk te brengen. Elke behandeling draagt bij aan mijn eigen ontwikkeling en ervaring als masseuse. Door middel van bijscholingen en zelfstudie blijf ik daarnaast voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en blijf ik mijn aanbod verrijken.

Massages kunnen veel meer betekenen dan mensen zich realiseren. Het is niet "zomaar eventjes" ontspannen. Een massage werkt namelijk langer door dan alleen dat uurtje bij mij op de massagetafel. Tijdens een massage kom je tot diepe rust en word je zelfherstellend vermogen aangesproken. Het maakt je bovendien bewuster van je lichaam en houding.

Als ik vroeger een massage voor mezelf boekte, kon ik me daar de hele week op verheugen. Het was echt het hoogtepunt van mijn week. Ik vind het bijzonder om te weten dat dat voor mijn klanten misschien ook zo is. Maak een afspraak voor een behandeling, zodat ik je kan laten beleven wat volledige ontspanning voor je kan betekenen!